Υπηρεσίες Κατασκευής Ιστοσελίδων
Στην Inspiration κατασκευάζουμε ιστοσελίδες σύγχρονες και εύχρηστες για κάθε χρήστη, από πολύ απλές μέχρι και πιο σύνθετες ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Η Inspiration αποτελείται από μία ομάδα ειδικών στην κατασκευή, προώθηση και σχεδιασμό ιστοσελίδων και μπορούν να καλύψουν όλες τις επιθυμίες σχετικά με την ιστοσελίδα σας.
Οι συνεργάτες της Inspiration θα σας συμβουλεύουν, θα σας ενημερώνουν και θα σας προωθούν με κάθε τρόπο μέσα από το Ιnternet σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

 

Εκδόσεις
Οι εκδόσεις Inspiration εκδίδουν, διακινούν και διαμεσολαβούν σε βιβλία, CD's και DVD's καλλιτεχνικού και επιστημονικού περιεχομένου.

  • Αναλαμβάνουμε να σας προμηθεύουμε τακτικά με τις εκδόσεις μας, να σας ενημερώνουμε για τις προσφορές μας και να γνωστοποιούμε στο κοινό την συνεργασία μας μέσω του site μας.
  • Αναλαμβάνουμε να επιμεληθούμε και να παράγουμε το CD ή DVD σας, σε οποιαδήποτε ποσότητα και συσκευασία, σε συνεχή συνεργασία μαζί σας μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.
  • Αναλαμβάνουμε να επιμεληθούμε την έκδοση και διανομή του πανεπιστημιακού σας έργου στους φοιτητές και σε κάθε ενδιαφερόμενο, κρατώντας σας ενήμερο σε όλες τις φάσεις και συγχρόνως απερίσπαστο στο επιστημονικό σας έργο.

 

Καλλιτεχνικές Δημιουργίες
Η εταιρεία μας έχει θέσει ως σκοπό της να εκδίδει – αντιπροσωπεύει και να προωθεί μόνο έργα που έχουν αξία αισθητική, ώστε να αποτελεί εγγύηση για τον πελάτη της η διαμεσολάβηση σε συγκεκριμένα έργα.
Δίνει έμφαση στην εγχώρια δημιουργία και την αυθεντική παραδοσιακή τέχνη.

 

Αρχή